Portretfotografie

Portraits that reflect you

Het is best een uitdaging om het onderwerp van de shoot te zijn. Misschien stel je het zelfs al een tijdje uit om professionele foto’s te laten maken, want je bent immers geen model ofzoiets.

 

Goed nieuws, wij zorgen ervoor dat ‘op de foto gaan’ een leuke ervaring voor je wordt! We kiezen bijvoorbeeld een setting waarin jij je prettig voelt, geven je de juiste aanwijzingen en we zorgen voor precies de goede hoeveelheid koffie tussendoor. Je zult zien dat je zelfvertrouwen groeit en dat je tevreden weer naar huis gaat.

 

Het is uiteraard overbodig om te zeggen dat we de foto’s maken in lijn met jouw (merk)identiteit. Na afloop bewerken we de mooiste foto’s zorgvuldig en jij kunt kiezen welke je het mooist vindt.

 

Keertje kennismaken?

Deze personen gingen je voor:

Portfolio

Zakelijke fotografie

YOUR company in vision

Ultra scherpe foto’s van jouw product, kantoor of medewerkers. Niet die stockfoto achtige nonsense, maar échte foto’s. Met echte mensen erop.

 

Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we de bedrijfsdoelstellingen en uitstraling van het bedrijf. Waar ga je de foto’s voor gebruiken? Drukwerk, nieuwe website of social media?

 

Op basis van al die informatie gaan we aan de slag met een persoonlijk mood board, zodat we gericht foto’s kunnen schieten die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf.

 

We zorgen voor een fotolocatie, modellen en visagisten wanneer dat gewenst is.

 

Keertje brainstormen? 

Deze bedrijven gingen je voor:

Portfolio

Wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in.