Uncommissioned x IJsland in foto's - Lenn is More
Uncommissioned x IJsland in foto’s
Uncommissioned x IJsland in foto’s
10 dagen
Fotografie
Uncommissioned

IJsland is een land met breath taking natuur. Tijdens een trip van 10 dagen, hebben wij de gehele ring road rondgereden en zagen we onderweg vulkanen, lavavelden, ontelbaar veel watervallen, kleine gehuchten, zwarte stranden, gletsjers, ijsformaties, geisers, wilde zeeën, hot springs, het Noorderlicht, een paar mensen en duizenden schapen.

IJsland is het walhalla voor iedere fotograaf

De regen die de hele week in overvloed is gevallen, mocht de pret absoluut niet drukken. De dreigende lucht en stapelwolken die dat met zich meebracht, leverden namelijk mooie plaatjes op. Ik denk dat ik mijn camera alleen niet vast heb gehad tijdens het slapen en tijdens een ‘duik’ in een van de vele warmwaterbronnen.

Het Noorderlicht

Als kers op de taart hebben we het Noorderlicht mogen ervaren. Ik denk dat ervaren het juiste woord is. Wat mij betreft het mooiste natuurfenomeen dat er bestaat. Dat we uitgerekend op dat moment bij Kirkjefell waren (dat je misschien wel kent uit Game of Thrones) in het westen van IJsland, was natuurlijk geen toeval. 😉

 

Ik hoop dat jullie net zo van dit resultaat kunnen genieten als ik. Hebben jullie ook de foto’s uit Griekenland al gezien?