Fotoshoot x Roelleijten.com deel 1 - Lenn is More
Fotoshoot x Roelleijten.com deel 1
Fotoshoot x Roelleijten.com deel 1
Rebranding & fotografie
Roelleijten.com

Roel is videograaf en bij de lancering van zijn nieuwe website horen natuurlijk onder andere nieuwe foto’s. De website komt inclusief een totale rebranding van zijn onderneming: een naamsverandering, een nieuw logo én een andere richting die hij gaat varen.

 

Een fotoshoot in Breepark

De foto’s mogen een edgy randje krijgen in een industriële omgeving. Voor de gelegenheid konden wij gebruik maken van de onwijs grote evenementenhal van Breepark in Breda. Door de zaal in zijn geheel te verduisteren en vervolgens gebruik te maken van studiolampen, droogijs én een rookmachine is een mysterieuze en donkere sfeer gecreëerd

 

En verder?

Naast deze foto’s is er dezelfde dag een trailer geschoten ter lancering van de nieuwe website. Deze komt pas live wanneer de website officieel wordt gelanceerd. Ook zijn wij verantwoordelijk voor nieuwe communicatie-uitingen geheel in stijl van dit nieuwe merk.

 

Ben je ook benieuwd naar deel 2 van de foto’s? Of naar de branding & website die wij mede ontwikkeld hebben? Klik dan even op de twee links hierboven.