Over - Lenn is More

OVER LENNEKE

Hi! Wat tof dat je er bent. Je hebt waarschijnlijk op deze pagina geklikt, omdat je benieuwd bent wie nu die persoon is achter Lenn is More.

Nou, dat ben ik. Lenneke.

Ik zal je in een notendop vertellen waar ik vandaan kom en waar ik naartoe wil, maar om mij écht te leren kennen zullen we een keer koffie moeten gaan drinken.  

Sinds juni van dit jaar ben ik trotse eigenaar van Lenn is More. Mijn eigen bedrijf en een vertaling van wie ik als persoon ben: eenvoud boven overdaad, geen gezeur en een beetje rebels.

Less is more -> Lenn is More. Een betere woordspeling met mijn naam bestaat er niet.

Mijn drang om (dingen) te ondernemen en mijzelf uit te dagen, uitte zich ook tijdens mijn studie Communicatie. Ik volgde een minor ondernemerschap en ik ging een paar maanden in mijn eentje op avontuur in het buitenland.

Nu creëer ik awesome, maar vooral sterke content voor andere ambitieuze ondernemers. Ideeën worden getransformeerd in een merkstrategie en ik zorg dat de visuele vertaling hier naadloos op aansluit.

WHAT ELSE?

Je had hier misschien een zakelijke profielfoto verwacht, maar dat past mij niet zo. De kans is ook groot dat je mij in mijn ‘vrije tijd’ rond ziet lopen met een camera. Vrije tijd staat tussen haakjes, omdat ik ook tijdens mijn werk de wereld regelmatig door een cameralens bekijk.

Fotografie is mijn passie. En als ik je dan nog iets over mijzelf mag vertellen dan mag je ook best weten dat ik graag hardloop (halve marathon: check!), boeken lees en op reis ga.

Anyway, we hebben het genoeg over mij gehad. Laten we het nu over jou hebben.

Koffie?

PREVIOUS PROJECTS

Met trots laten we je hieronder projecten zien die we onlangs hebben mogen doen.