About Lenn

About Lenn

& Lenn is MORE

Hi! Wat leuk dat je er bent.

Ik ben Lenneke, een 27 jarige creative die de wereld ontdekt met mijn Sony. 

Lenn is More ben ik ruim 3 jaar geleden gestart. Met een achtergrond in communicatie en ondernemerschap, lag het starten van een fotografie bedrijf slechts deels in de lijn der verwachting.

Het was wellicht logischer geweest om een vervolg carrière te vinden in de Marcom-wereld, maar ik kwam er al tijdens mijn studie achter dat ik niet geboren ben voor een kantoorbaan. Ik wil creëren. Al pas ik alle opgedane kennis wel weer dagelijks toe voor klanten in hun fotografie concept.

Alles op het gebied van fotografie heb ik mijzelf geleerd. Denk aan uren – maar dan ook echt uren – tutorials kijken op YouTube, vervolgens familie en vrienden als testmodel gebruiken, om daarna weer uit te vogelen wat Dodge & Burn betekent in Photoshop.

Ik reisde onder andere naar Los Angeles om daar twee maanden aan mijn business te werken. Organiseerde er fotoshoots, ontwikkelde er mijn stijl en vloog tevreden weer terug naar Nederland.

Daarnaast geloof ik heilig in zelfontwikkeling en het internet is daarin een mooie plek met toegang tot een oneindige hoeveelheid aan kennis. Iets waar ik dagelijks dankbaar gebruik van maak.

Mijn stijl kenmerkt zich door hoogwaardige, dynamische en chique beelden. Ik speel graag met licht en maak gebruik van warme tonen en contrasten. Shoots worden uitgedacht, de juiste locatie(s) geregeld en niks wordt aan het toeval overgelaten.

Wanneer ik niet bezig ben met fotografie, vind je mij waarschijnlijk ergens met een goed boek, bezig met het plannen van een nieuwe reis of rennend door de straten van ‘mijn’ stad Breda.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.