About

About Lenneke

Photographer

Lenneke

Hi! Wat leuk dat je er bent. Ik ben Lenneke, een 26 jarige creative die de wereld ontdekt met mijn Sony. Ik ben overtuigd van de kracht en emotie die een goede foto kan brengen en dat streef ik na in mijn werk.

Wanneer ik niet bezig ben met fotografie, vind je mij waarschijnlijk ergens met een goed boek, bezig met het plannen van een nieuwe reis of rennend door de straten van 'mijn' stad Breda.

Fun fact: uitgeleerd ben je nooit. Daarom zoek ik altijd naar manieren om beter te worden in wat ik doe. Zo besteed ik uren aan het kijken van YouTube tutorials om mijn fotografie en edit skills te verbeteren. We hebben anno 2019 toegang tot zoveel informatie, iets waar ik dankbaar gebruik van maak.

Portfolio

Met Lenn is More focus ik mij op portret-, reis- en editorial fotografie.

Mijn stijl kenmerkt zich door krachtig en dynamisch beeld. Ik speel graag met licht en maak gebruik van warme tonen. Shoots worden uitgedacht, de juiste locatie(s) geregeld en niks wordt aan het toeval overgelaten.

Ben je benieuwd wat voor projecten ik de afgelopen tijd zowel heb gedaan? Check mijn

Missie

Beeld maken dat spreekt, dynamisch en krachtig is.

0

Photo Sessions

Variërend van business shoots, portretten, reisfotografie, social media content, bruiloften en fashion fotografie.

0

Travel

Met mijn camera ben ik naar 12 verschillende landen gevlogen om daar aan de slag te gaan voor opdrachtgevers en portfolio.

0

Creative Concepts

Voorafgaand aan een shoot, werk ik creatieve concepten uit. Zo weet iedereen wat 'ie kan verwachten op dé shootdag.